Bedriftsseiling/Teambuilding/Eventseiling.

Bruk seilbåten som arena for å knytte tettere bånd mellom dine medarbeidere eller dine kunder. Samarbeid ombord i en båt og konkurrer mot de andre i andre båter. Vi skreddersyr opplegg for bedrifter fra en til flere båter over en til flere dager. Våre dyktige skippere/instruktører bidrar til at Teamtreningen om bord i seilbåt blir en minnerik, lærerik og avkoblende bedriftsaktivitet.

Firmatur på sjøen med seilbåt fra Seilcharter.com? Seilcharter.com leier ut seilbåter til firmatur på sjøen.

Firmatur på sjøen er en perfekt anledning til teambuilding og hygge for å sveise medarbeidere sammen.

Firmatur - møte på sjøen - firmaeventer - kappseilaser.

Firmatur på sjøen trenger ikke bare å bare være hygge og avslappning. En firmatur på sjøen er en perfekt anledning for møtevirksomhet. En firmatur på sjøen er fornuftig hvis man må komme til enighet om noe.

Når man arrangerer en firmatur på sjøen kan ikke enkelte medarbeidere stikke av og slamre med døren. En firmatur på sjøen sørger for at man kommer til enighet.

Vi arrangerer alle typer seileventer med seilbåter på 37-40-41 fot, inntil 10 gjester pr. båt + instruktør, inntil 10 like båter.

SEILCUP /firmaevent i Oslofjorden med like matchbåter på 37 fot.

Vi lager seileventer hvor vi tar publikummere ut i store charterbåter for å se på konkurransen.

Vi arrangerer Seileventer med flere like X-41 OD og First 40,7, enten alle disse sammen, eller kun X` er, eller Firster. 7-9 gjester + skipper pr. båt, egen Rib som bøyebåt/startbåt.

Mange fine destinasjoner for en seilas i indre Oslofjord.