Seilcharter.com - Olsbø's SeilCharter - Etablert sommeren 2000. NORWAY.

-Sailboat Charter in NORWAY - Seilbåtutleie - Eventseiling - Seilkurs - Teambuilding -

Vi har seilbåter til leie med og uten skipper i Oslo/Oslofjorden, Sandefjord, Tønsberg, Stavanger, Bergen, Trondheim og Bodø. Båter for regattaseiling, turseiling, øyhopping på Helgelandskysten, toppturer i Lofoten, seil & ski, og flere seilbåter på den Svenske vestkyst, fra Strømstad til Gøteborg. Vi har også seilbåter i hopetall til leie i Tyrkia, Hellas, Kroatia, Malta, Sicilia osv..

Vi også henter, bringer og bemanner både seilbåter og motoryachter i Norge, også over hele verden.

Vi driver seilbåt utleie, dag-, kveld- weekend-, uke-leie, og arrangerer seilkurs for firmaer og privatpersoner. Båtcharter, seilkurs, firmaturer, seileventer og regattaseiling gir deg opplevelser på sjøen med venner, familie og kollegaer. La deg fasinere av naturkreftene og samholdet ombord på en seilbåt. Vi tilbyr utleie av seilbåt med eller uten skipper, og båter i de fleste størrelser. Til utleie, båtcharter, regatta, eventseiling og seilkurs bruker vi primært seilbåter fra X-Yachts, men vi har også andre typer seilbåter, som Hanse, First, Dufour, Swan, Bavaria osv. Vi leverer til din teambuilding, firmatur eller firmaevent. Test din seiltrim med oss. Spennende Turseiling og eventseiling i Oslofjorden, Stavanger, Bergen, Trondheim, Bodø og landet generellt - seilcharter.com.

-Seilkurs for nybegynnere - Seilkurs for viderekommende - Seilkurs hos Dem i din nye båt - utleie av seilbåter og yachter -

-Seilkurs - Båtcharter - Seilbåtutleie - Hyggeseiling - Båtutleie - Maritime turer - Teambuilding - Regattacharter - Regattaseiling - Eventseiling - Turseiling - Seil & Ski - Firmaeventer - Ski & seil - Seile Færderen - Sail in Norway - Sailyachts - utleie seilbåter -

Sailboatcharter Norway - Sail Norway - cruising Norway - sailcharter Norway - yachtcharter Norway - sailing Norway - fjordsailing Norway - Sail fjords Norway - bareboat sailing Norway - crewed sailboats Norway - Boat rental Norway - Norway -

Seilkurs

Vi arrangerer seilkurs for nybegynnerer og videregående.
På våre seilkurs tilbyr vi dyktige instruktører og grundig opplæring. Vi tilbyr også seilkurs i Deres båt.

Les mer om seilkurs

Eventseiling

Vi arrangerer båtturer der vi kan skreddersy opplegg med 1 til flere seil båter. Teambuilding, eventseiling, firmaturer, venneturer, bursdagsfeiring, utdrikkingslag, konkurranse eller seilkurs. Båtcharter med minnerike, lærerike og avkoblende oppleveleser.

Les mer om seilbåtleie/ Eventseiling

Seilbåt Utleie

Utleie av seilbåt med eller uten skipper/kjentmann. Vi har seibåter med topp moderne standard. Utleie seilbåter i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Bodø og i landet generelt.

Les mer om Seilbåt - Utleie